söndag, september 04, 2005

Bara en kort kommentar: inte mycket diskussioner om jämställdhet! Det bekräftar bara det vi redan vet, Rebella behövs mer än någonsin. Det enda jag hörde om familjepolitik (som det så fint heter) var Göran Hägglund som tjatade om att föräldrar ska få bestämma själva. Och vi vet ju att det inte innebär någon individualiserad föräldraförsäkring...

Hoppas verkligen att det blir mer diskussioner om mäns våld mot kvinnor, kvinnors ohälsa och andra frågor som måste lyftas.

4 kommentarer:

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Gabriella sa...

Jag håller med. Förstår inte varför de etablerade partierna tror att det här är en icke fråga. Den enda som någon gång diskuterar jämställdhetsfrågor mer än i en bisats är faktiskt Maude Olofsson.

Men jag tror vi vinner mycket på att föra fram den socialdemokratiska jämställdhetspolitiken. Läste en ledare om borgarnas förslag ur jämställdhetsperspektiv, http://www.vf.se/vf/docs/visa.asp?artikelID=65650

Gabriella

(hur tar vi bort spam? och hur gör jag länken klickbar?)

fredrik sa...

Administratörer kan ta bort spam genom att klicka på den lilla soptunnan som ska synas vid varje inlägg. Sedan kan man numera aktivera en "word verification" så att man slipper spam överhuvudtaget.