onsdag, mars 28, 2007

GO Gudrun!

Jag vill bara helt kortfattat uttala mitt fulla stöd för Gudrun Schymans deltagande på Investors stämma igår. Hon är som vanligt smart och kreativ vad det gäller hennes politiska metoder och det är klart att det är jobbigt för gubbarna att tvinga försvara sig där och direkt, tillskillnad från i tillrättalagda intervjuer etc.

Något jag också funderade på i samband med det här är att det finns så många som brukar säga att de inte "klarar av" Gudrun Schyman. På samma sätt som många slår bakut när Maud Olofsson är i rutan. Vad är det med dessa starka, högljudda och maktfulkomliga kvinnor som upprör mer än starka, högljudda och maktfullkomliga män? Det tycker jag ni ska fundera på. Om någon av er som brukar säga så nu läser det här....

1 kommentar:

WO.K sa...

Att hänvisa till en halvkass uppsats och påstå att det är en absolut sanning visar att Schyman är en av två slags personer. Antingen är hon en idiot som inte kan se så uppenbara brister eller så är hon falsk då hon känner till bristerna men hoppas på att ingen annan gör det.