måndag, februari 26, 2007

Linnea tar över och Nanna ska försöka räkna

Så har vi haft årsmöte i Unga S-kvinnor Rebella. En ny styrelse med ny ordförande har valts.

Linnea Björnstam är ny ordförande och Karin Moberg är vice ordförande. Vi andra i styrelsen är Gabriella Granditsky Svenson, Lisa Nyberg och jag som blev kassör.

Vi får väl se hur det här med kassörandet går. Enligt Annica Dahlstörms vetenskapliga vishet har jag ju inte direkt de fysiska förutsättningarna för att räkna. Ni kanske minns diskussionen om testosteronnivåer under graviditeten, bröststorlek och talang för matte. Jag hoppas lite att miljöfaktorer som natur på gymnasiet, fem år på KTH och tidigare kassörsskap i Socialdemokratiska studentförbundet ska hjälpa upp min testosteronfattiga hjärna. Men, men vi får som sagt se.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Nanna du glömde det kanske mest avgörande för att du kommer klara kassöruppdraget galant, att du varit kassör i SSU- Stockholm!
/Karin G
fd ordförande i ovanstående organisation

Nanna sa...

Du har rätt Karin. SSU Stockholm är alltid viktigast(särskilt på den tiden), men det blev så långt att räkna upp det också. Förbund låter lite tyngre.

anna s sa...

Även jag lämnar mitt uppdrag; som vice ordförande i föreningen. Jag lämnar styrelsen helt och hållet vilket känns lite vemodigt men ändå bra. Jag har suttit i styrelsen sedan vi bildades och det var dags att röra på sig. Jag kommer i framtiden företräda föreningen i arbetarekommunens repskap samt fortsätta företräda oss i S-kvinnors styrelse. Jag önskar den nya styrelsen all lycka till och lovar att förbli lika aktiv i föreningen som jag alltid varit. kramar Anna

Helena Söderlind Paues sa...

Grattis Linnea! och även till er andra. hoppas att vi ses snart.