tisdag, januari 23, 2007

Feminism med alla sinnen!

Trots ett blått och kallt land så lever och frodas trots allt feminism i alla tänkbara former. För att få ett axplock vill jag slå hårda slag för två saker:
1. Helgen den 3-4 februari arrangeras Feministiskt forum i Stockholm. Här kan feminism praktiseras och debatteras genom seminarier, tröjtryckning, debatter, självförsvar och annat. Unga S-kvinnor Rebella är stolta över inbjudan att medverka och med rubriken "25 år av stiltje- hur ska snopptillägget försvinna?" diskuteras på vårt seminarium fackliga strategier för kvinnors löner. Mer info och program finns på feministiskt forums hemsida.

Nummer två av viktiga saker: ÄNTLIGEN har den fantastiska gruppen Örngott släppt sin skiva! För er som ännu inte träffat på Örngott så är det ett gäng tjejer som med stor protion attityd och fantastiska röster gör tolkningar av främst gamla progg- och kamplåtar: Vi måste höja våra röster, La Lega, Hanna från Arlöv och Rebellflickan är ett smakprov på Örngotts repertoar.
Vill du köpa skivan?
Det är lätt ordnat! Antingen görs det via Örngotts egen hemsida, eller också dyker man upp på feministiskt forum och köper den av undertecknad för en ynka hundralapp :-)

Inga kommentarer: