måndag, mars 15, 2010

Nu växer rubrikerna om jämställdhet – för en dag räcker inte, vi vill ha alla!

8 dagar efter 8 mars – men vad har egentligen hänt med jämställdheten? Unga S-kvinnor Rebella uppmärksammar den bristande jämställdheten i Stockholm, Sverige och världen i en aktion på Hötorgets konserthustrappa under lunchtid på tisdagen.


- En dag för jämställdheten räcker inte. Vi vill att alla dagar präglas av jämställdhetsarbete och har satt så stora rubriker som frågan förtjänar, säger Kristina Persdotter, ordförande för Unga S-kvinnor Rebella. Välkomna att läsa!

Vad: Unga S-kvinnor Rebella läser XXL-tidningar.

Plats: Konserthustrappan, Hötorget

Tid: tisdag den 16 mars, kl 11.30-12.00


4 kommentarer:

Joanna sa...

Härligt! Ni är så bra! Jag kommer, men tyvärr bara en stund för jag har ett möte kl 12.00.

bloggare på icedaniel.se sa...

Det är alltid bra att bråka och bete sig värst, för då får man mest hjälp. Kan det vara en förklaring ?

Anonym sa...

kan ni inte skaffa er något riktigt jobb istället för att bara dränera andra på pengar. vilka rebeller ni är verkligen..ZZzzZzzz, inga är så inskränkta som vänstern och sossarna,bara för att man drar på sig en blommig blus betyder det inte att man är fri och öppen i tanken.

Sara sa...

Hej Anonym!

Jag håller med dig helt och fullt, förmågan att tänka fria och öppna tankar sitter verkligen inte i blommiga blusar, eller andra kläder heller för den delen!

Resten av din kommentar har jag lite svårt att bemöta. Menar du att vi som är med i Rebella måste vara arbetslösa eftersom vi kunde ha en aktion på en vardag vid lunchtid? Och att du tycker det är dåligt att vara arbetslös? Det tycker inte jag att det är. Eller menar du något annat när du skriver att vi dränerar andra på pengar? Utveckla gärna dina tankar om det så kan vi fortsätta diskussionen.