fredag, mars 31, 2006

När män är skrattretande

Härskartekniker kan vara svåra att identifiera, i mer politiskt korrekta sammanhang så ser ju män ofta till att inte vara alltför uppenbara. Alla har de ju ofta fått en duvning i grundläggande härskartekniker och har insett att de bör förhålla sig till dem för att inte få gubbstämpel.

Utom ibland, och då känns mer skrattretande än upprörande.


Trevlig helg.

4 kommentarer:

Alex sa...

Helt otroligt fräckt! Bra blogg förresten! Jag googlade på "vanliga saker hemma" och kom in hit av en ren slump! Ska bli spännande att läsa vidare...

Kerstin sa...

Jag minns ett 1950-tal, då kommunisten Hilding Hagberg klev upp i talarstolen i riksdagen och riksdagsmännen i stolarna endera lämnade sina platser eller demonstrativt slog upp tidningar framför sina ansikten.
Och idag behandlas alltså feminister på samma sätt . Backlash eller??

Linnea sa...

Suck. Efter att hårt och idogt lagt ner nästan ett år på att försöka få S-politikerna i Eskilstuna att bli mer medvetna om jämställdhetsaspekter känns det onekligen rätt smärtsamt att läsa det där. Hoppas att det i alla fall inte var ngn av ledamöterna i kommunstyrelsen- det var de som förespråkade en jämställdhetsberedning direkt under KF för att ge mer tyngd åt frågan...

Kalle - Dagens (s)itat sa...

Men vafan. Borde man inte kunna få en kommunal misstroendeförklaring mot sig för något liknande?

Totalt respektlöst och helt utan politisk god ton. Hade det varit en invandrare som skulle tala om invandrarfrågor så hade personerna i fråga blivit åtalade.