tisdag, juli 29, 2008

Häng med oss i Pridetåget!

På lördag är det dags för det färggrannaste och roligaste tåget som dansar genom Stockholm varje år - Pride-tåget!! Kvinnodistriktet i Stockholm ska självklart också gå med med egen banderoll. Det borde vara självklart för alla som känner solidaritet och engagemang med LHBTQ-personers rättigheter att gå med på lördag. Det blir första gången för mig (jag brukar häcka på mitt lantställe istället) och jag ser verkligen fram emot att få vara med.
Socialdemokrater av alla olika sorter och från många olika håll träffas i Humlegården på lördag klockan 11:00 för gemensam picknick, efteråt går vi i tåget.
Du är varmt välkommen du med!

1 kommentar:

Edvin, SAP och SSU i Malmö sa...

Jag tycker det är viktigt att Priden "tas över" av människor med bra värderingar. Skithögen tillika högskolesprätten Don Kulick tycker att prostitution är OK " för de som vill hålla på med det".
För några år sedan pratade jag med en homosexuell man som tyckte att sossarnas sexualpolitik var repressiv. Han nämnde könsköpslagen som ett negativt exempel.

HBT-världen är självklart full av en massa skithögar precis som världen utanför detta kollektiv är. Det är därför viktigt att inte okritiskt säga ja till allt som vekar skimra som regnbågens färger.
Samtidigt är det viktigt att påpeka att HBT-folk inte är mer prostitutionsliberala e tc än icke HBT- är. Nu blev det ju väldigt normtyngd text även om det inte var meningen.

Ha en trevlig Pride.