måndag, juli 31, 2006

Kristdemokraterna

I dessa tider när blått försöker verka rött och grönt ibland brunt så är det väl skönt att man i alla fall kan lita på att Kristdemokraterna är lika konsvervativa och kristdemokratiska som vanligt.

I sitt så kallade garantibevis strör de sina moralkakor omkring sig. Samhället har blivit så ohederligt och den svenska skolan bryter ner ungdomarnas moral, därför ska vi inrätta cermonier och den svenska skolan ska genomsyras av västerländsk humanism. Jättebra. Det blir säkert himmelriket på jorden.

Men det bästa är väl ändå detta med äktenskapets bevarande. Äktenskapet är den stabilaste samlevnadsformen menar Kd och ska bevaras i sin nuvarande form. Två små frågor har jag då;

1 Blir den mindre stabil om man inkluderar alla i den normen? Är bögar och flator mindre stabila än andra människor?

2 Och ärligt talat, om vi vill ha ett stabilt samhälle borde vi väl inrätta lag på singelskap. Inget tjafs alls liksom. Mer stabilitet får man väl leta efter.

Nä. Kristdemokraterna är ett parti för trångsynta, konservativa, gammalmodiga och kvinnofientliga moralister. Sån tur är finns det inte så många sådana i Sverige.

Nu firar vi Pride.

//Gabriella

4 kommentarer:

anna s sa...

Jag har alltid närt en dröm om att de ska åka ur riksdagen, de är ju ofta och balanserar på 4%spärren. Även detta år hoppas jag av hela mitt hjärta.

Gabriella sa...

Om de då också skulle ersättas av Feministiskt initiativ så kanske riksdagsdebatterna till och med skulle bli intressanta!

Fredag sa...

Dom åker aldrig, aldrig ur riksdagen igen: Alf Svensson är ju tillbaka! Leve äktenskapet och familjen. Blunda för all skit heteronormen och tvåsamheten ger upphov till! Ställ frugan vid spisen och lämna ungarna hemma. Gud och marknaden är våra profeter! Och den bas av frikyrkliga som håller partiet ovanför kamrat 4%...

kamikaze sa...

Ha det fantastiskt pa pride!
halsningar!